Indicativul prezent al verbelor regulate si neregulate terminate in -are Gramatica Italiana Online Gratuit

Vom descoperi cum sa conjugam, sa scriem corect, regulile si exceptiile de conjugare, sa pronuntam audio [oral] verbele de grupa I-a, terminate in -are. Cateva din verbele conjugate pe care le poti invata. Cantare = A Canta; Volare = A Zbura; Giudicare = A Judeca; Pregare = A ruga; Baciare = A Saruta; Mangiare = A Manca; Andare = A merge; Dare = A Da; Fare = A Face; Stare = A Sta, etc. Lista cu Cele mai Folosite Verbe Conjugate in Limba Italiana.
Io canto = Eu vin

Tu canti = Tu vii

Lui / Lei canta = El / Ea vine

Noi cantiamo = Noi venim

Voi cantate = Voi veniti

Loro cantano = Ei / Ele vin
Exercitiu: Pentru a intelege mai bine restul Expresiilor / Cuvintelor in Italiana si a descoperi altele noi foloseste acest Translator Italian-Roman, sau un Dictionar Italian - Roman [personal].Cuvinte Cheie:
invata limba italiana vorbita pronuntie lectii audio gratuit curs gramatica vocabular cursuri italieni nativi dialecte italiene italiane italienesti Interactiv si Gratuit, Pentru Copii Incepatori Ghid de conversatie Mediu Avansati Fara Profesor Pronuntie Audio Gramatica Online Cursuri Lectii Traduceri Conversatii Translator Italian-Roman, Roman-Italian

Share |

Ceilalti au studiat si:0 comentarii:

  © Invata-Interactiv--Ourblogtemplates-On the Road--Adapted by:Quality-Blog-Templates

SUS