TRADUCERI Gratuite din Romana in Italiana si din Limba Italiana in Romana

Daca doresti sa faci ajustari la traducerea pe care ai obtinut-o la sectiunea Translator, in aceasta sectiune poti posta pe site, textul de tradus si adresa o rugaminte celorlalti membri sa te ajute.
Eventual daca stii si tu o alta limba straina mentioneaza daca esti dispus(a) sa ajuti la traducerea unui text in / din acea limba, (si eventual in ce conditii).



Mai nouă Mai veche
Participați la conversație (2)
  • Anonim
    Anonim 9 septembrie 2012 la 21:09

    C'è carta bianca
    sul dolore, sulla pelle
    degli uomini.

    Nu inteleg exact cum ar trebui sa traduc acest vers, ma poate ajuta cineva? Multumesc.

  • Anonim
    Anonim 2 mai 2013 la 18:48

    Republica Populară Chineză cuprinde partea centrală şi estică a Asiei, cu o deschidere la Oceanul Pacific.

    RELIEFUL Chinei este foarte variat, predominând munţi foarte înalţi şi podişuri întinse. Există, de asemenea şi podişuri joase, depresiuni cu deşerturi şi câmpii netede.
    Relieful Chinei are una dintre caracteristicile importante ale reliefului Asiei: treptele de relief principale sunt completate de alte părţi de relief – podişuri înalte (Tibet), depresiuni interioare, podişuri cu munţi tociţi.
    Specificul său deosebit este existenţa pe întinderi mari din nordul ţării a unor mari acumulări de loess, care pot ajunge la grosimi foarte mari de 200 de metri.

    CLIMA În partea vestică, în deşerturi şi pe podişurile înalte, este o climă continental –aridă, cu diferenţe mari de temperatură de la iarnă la vară. În est este climat continental umed. În regiunile montane înalte, clima este alpină, cu ierni lungi şi aspre. În părţile sudice întâlnim clima musonică, tropicală şi subtropicală.

    HID…

Trimiteți un comentariu
comment url